/Vanessa Rademaker
Vanessa Rademaker2018-08-13T06:28:46+00:00

Vanessa Rademaker

Experimenteren met diverse materialen heeft de voorkeur van Vanessa Rademaker. Tijdens de open atelierdagen kunt u in haar atelier in ’t Jagershuis de vele manieren van werken bekijken. Van acryl tot hars en van aquarel naar zelfgemaakte ei-tempera. Haar favoriete onderwerpen zijn dieren, landschappen en mensen

Vanessa Rademaker
’t Jagershuis
Amstelzijde 2-4
vanver@hotmail.nl
www.vanver.nu

diverse technieken

Naam : Rademaker
Voornamen : Vanessa Elizabeth
Adres : H. van Avercampweg 21
1191 EW Ouderkerk a/d Amstel
Telefoon : 06-49377739
E-mail : vanver@hotmail.nl
Geboortedatum : 02-07-1969
Geboorteplaats : Arusha (Tanzania)

Komende uit een zeer creatieve familie is het realistisch tekenen, schilderen en maken van 3D objecten en constructies met de paplepel ingegoten.

Tijdens een academische opleiding in de Werktuigbouw is daar het technische tekenen en de kennis van materialen en de verwerkingsmethoden bij gekomen.

In 2011 ben ik arbeidsongeschikt geworden en heb ik omscholing op een kunstacademie overwogen. Uiteindelijk heb ik besloten dat ik toch al te ver was in mijn vorming om een volledig curriculum te doorlopen en ben ik, naast het werken als zelfstandig kunstenaar, gericht lesmodules gaan zoeken op de technieken of onderwerpen die ik nog niet voldoende onder de knie had.

Ik heb daarvoor oa les genomen bij het Rijksmuseum in ei-tempera, olieverf en het menselijk lichaam. Bij het SAKB heb ik oa dieren, water en lucht gestudeerd bij Marjolein van Doorenmaalen en stadgezichten en portretten bij Edgar Jansen. De laatste tijd werk ik aan verdieping van mijn kunde met aquarelleren oa met Wijnand Slokker.

Tevens heb ik grondige kennis van de kunstgeschiedenis en de marketing rondom kunst opgedaan bij Krzyzstof Dubrowolski-Onclin.

klik op een afbeelding om te vergroten

Vanessa Rademaker, Vliegende ganzen, Acryl, 76x83cm

“Vliegende ganzen”, Acryl, 76x83cm

Vanessa Rademaker, Condor, Mixed Media, 80x110cm

“Condor”, Mixed Media, 80x110cm

Vanessa Rademaker, Waterhoentjes, Ei-tempera, 18x23cm

“Waterhoentjes”, Ei-tempera, 18x23cm

This website uses cookies and third party services. Ok